Netizen Naik J1jik, Gel4r Suhaimi Saad Kambing Kep4m Tak M4ndi S3bab K0ngsi Kisah D4lam Ka1n & 0n4ni

Nampaknya, nama Suhaimi Saad kembali menjadi bualan netizen apabila bekas penyanyi nasyid itu berkongsi hal yang dianggap kur3ng mol3k untuk perbincangan awam menerusi akaun FB miliknya baru-baru ini.

Suhaimi, atau lebih popular dengan panggilan Mosus di media sosial memuat naik sebuah tangkap layar berupa mesej perib4di yang diterima daripada pengikutnya.

Menerusi mesej berkenaan, pengikut Suhaimi bertanya, apakah sebabnya jika seseorang lelaki itu ker4p melakukan on4n1.

Tanpa seg4n silu, dia membalas dengan lima sebab terhadap pertanyaan tersebut seperti kuat n4fsu, kuat menonton v1de0 l*c4h, isteri tidak p4ndai mel4yan, tiada isteri dan tidak ber4ni menamb4h isteri.

Menurut Suhaimi, hal berkenaan kelihatan mudah tetapi sebenarnya penting. Pesannya, jika mempunyai suami, layan dengan baik dan perlu bertanya jika tidak tahu.

Suhaimi turut mended4hkan bahawa melayan suami itu ib4dah dan melayan ist3ri itu juga ib4dah. Sebelum menutup tulisannya, dia berkata: “Hobi SS adalah berib4dah,” sambil meletakkan emoji ketawa.

Meninjau komen-komen netizen di sebuah forum hiburan tempatan, rata-rata berasa kur4ng sen4ng dengan perkongsian Suhaimi yang dianggap tidak sengaja membuka kisah dalam ka1n kehidupan su4mi isteri.

“Jij1k ya. B*doh tak cerita hal dalam ka1n camtu? Hebat macam mana pun kalau muka c4m kamb1ng, kep4m tak m4ndi 20 tahun, hil4ng selera please. Sama bvsuk je laki bini,” tulis netizen berkenaan.

“Imaginasi dia lain macam ke?” soal seorang lagi pengguna forum berkenaan.

Dalam pada itu, ada juga yang mempertik4ikan isteri Suhaimi, iaitu Ina Naim yang tidak pernah bersu4ra terhadap hal-hal kontrversi yang pernah dic3tuskan oleh suaminya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!MV

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @MOTIFVIRAL

Sumber: Gempak

PERHATIAN: Pihak @MOTIFVIRAL tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @MOTIFVIRAL juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Netizen Naik J1jik, Gel4r Suhaimi Saad Kambing Kep4m Tak M4ndi S3bab K0ngsi Kisah D4lam Ka1n & 0n4ni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*