‘M4khluk’ M1steri Dvkung B4tu N1san Tepi Jalan Genting Bikin Ramai Cem4s, ‘Mer4ung’ Bila Baca Ay4t Kursi

Pengguna di sebuah jalan raya gempar apabila kelibat seorang ‘w4nita’ dikatakan sedang berjalan mendvkung b4yi. Video kejadian yang dipercayai berlaku di jalan Genting itu dimuat naik oleh pengguna media sosial sebelum ianya menerima pelbagai respon daripada orang ramai.

@fareeeeeeeez

Isu viral 2,3 hari lepas pasal hantu bawak batu nisan jalan Genting rupanya ?? ##fyp ##foryoupage ##tiktokmalaysia

♬ original sound – Fareez Effizal

Pada awalnya ramai menyangka kelib4t manusia yang sedang berjalan itu merupakan seorang w4nita namun tind4kan ber4ni sekumpulan pengguna jalan raya akhirnya merungkai kisah sebenar. Rupanya lel4ki!

Mereka bertindak men4han lelaki tersebut yang dilihat mendukung batu nis4n berwarna putih. Pada mulanya lelaki tersebut tidak mengendahkan arahan orang ramai supaya berhenti namun dia akhirnya berhenti sebelum jatuh di bahu jalan.

@fareeeeeeeez

Part 2 seram 😣 hanya Allah maha mengetahui apa yg terjadi ##fyp ##foryoupage ##tiktokmalaysia

♬ original sound – Fareez Effizal

Ada d4kwaan yang mengatakan lelaki tersebut mengamalkan 1lmu hit4m sehingga mem4ksa mereka yang berada di situ membaca ayat suci Al-quran bagi ‘mel1ndungi’ diri daripada perkara yang tidak diingini. Sehingga kini masih tiada info lanjut daripada pihak berku4sa berkenaan k3s ini.

@fareeeeeeeez

Part 3..Dia macam lupa ingatan tak tau la betul ke x atau dia buat2 lupa Allahualam yg tu ##fyp ##foryoupage ##tiktokmalaysia

♬ original sound – Fareez Effizal

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!MV

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @MOTIFVIRAL

Sumber: Oh Bulan

PERHATIAN: Pihak @MOTIFVIRAL tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @MOTIFVIRAL juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "‘M4khluk’ M1steri Dvkung B4tu N1san Tepi Jalan Genting Bikin Ramai Cem4s, ‘Mer4ung’ Bila Baca Ay4t Kursi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*